Kadriorg Park

Helou!

Tänä vuonna tuli vietettyä vähän erilainen vappu, ihan ilman juhlimista. Lähdettiin poikaystävän kanssa käymään muuton jälkeen ensimmäistä kertaa Kadriorgin puistossa kiertelemässä ja siihen valahtikin sitten oikeastaan lähes koko päivä. Ulkona oli aivan mahtava sää ja ois ollu oikeasti synti jäädä sisälle ja sain kerrankin tuon toisenkin puoliskon ruudun edestä irti. 

Puisto oli tosi kaunis, vaikka vielä onkin niin aikainen kevät, että mikään ei oikeastaan kukkinut, mutta varmasti keväämmällä tulee käytyä uudestaan, kun kaikki on täydessä kukassa.  

// This year I celebrated first of May very differently than years before. Me and my boyfriend visited Kadriorg park and we spend our whole day there. There was such a wonderful weather outside and it would have been a total sin to waste the day inside and for once I actually got my boyfriend off of computer too.

The Park was really beautiful, although because it is still an early spring, it was not in all of it's glory, but I am totally gonna visit again when everything is full in bloom. 





Puistossa oli paljon mahtavia kuvauspaikkoja ja tuun varmasti uudelleen kuvailemaan, kun kevät on pidemmällä ja maisema on vehreämpi.  Päivän asuna toimi jo hieman keväisempi kokonaisuus, vaikka päävärinä toimikin musta, niin kuin 99% mun kaikista asukokonaisuuksista.

//The park had a lot of spaces to take awesome pictures and I will surely come and take more pictures again when the nature has awakened and the scenery is greener. My OOTD was a little lighter, but the main color, like usually, was black.



Neule/Knit: Bershka
Pusero/Shirt: H&M
Farkut/Jeans: Dr. Denim
Kengät/Shoes: H&M
Laukku/Bag: Zara

Kiertelyn ja kaartelun jälkeen päädyttiin puiston läheiseen kahvilaan ja tilattiin latte ja kaakao. Oon maidoton, joten kaakao voi maistua joko tosi hyvältä tai sitten aivan kamalalta, mutta tämä mesta oli kyllä ylitse muiden! Sitte lähdettiinkin kotia kohti ruuan ääreen. 

//After going around the park for some time we went to a café close by and ordered some drinks and then we went home and I started doing dinner.


Hyvää tiistaita kaikille!
//Have a wonderful Tuesday!

XOXO Tuuliina




2 kommenttia

  1. Moi 😊 Täällä uusi lukijasi. Sulla on viehättävän ihana tyttömäinen blogi 😍

    Hhedes.blogspot.com

    VastaaPoista